Ved at byg hus skaber man et personligt tidssvarende hjem

Er du tilfreds med dit nuværende hus? (foto benee-huse.dk)
Er du tilfreds med dit nuværende hus? (foto benee-huse.dk)

Mennesket er et handlende og skabende væsen. Ulig løver og delfiner udmærker mennesket sig som dyr ved at kunne skabe og tænke reflekteret. Der bliver simpelthen tænkt over de behov vi har i en helt anden grad, end de overvejelser som dyrene gør sig. Af den grund er der også altid en helt særlig grad af fuldkommenhed over det, som mennesket sætter sig for at skabe. Det kan nogle gange også godt kamme over i en fortænkthed. Det ses i mange kunstværker, der forsøger at komme med alt for storladne og komplicerede budskaber. Ideerne sprænger så at sige værkerne selv og gør værkerne unødvendige som æstetiske oplevelser.

Et nærværende byggeri

Ved at byg hus bygger man et hjem, som både skal være en æstetisk oplevelse og en mulighed i livet. Livet er meget mere end bare at spise, arbejde og sove. Vi har brug for hjem, som på en eller anden måde også kan være oplevelser i sig selv. Hyggen udspringer netop af det umiddelbare og hyggelige. Det udspringer af det hjemlige og det rolige, det tilforladelige og det uskyldige. Det er ikke alle hjem, der har den egenskab. Men man kan med stor kontrol og frihed skabe sig et hjem, sådan som man allerhelst ser det. Et hjem svarende til de idealer man har.

Personlige ideer

Når man vælger at bygge hus, vælger man således også sine egne ideer frem for andres. Man gør sig klar over, hvad det helt præcist er, som man søger. Man bliver bevidst omkring de forhold, der gør et hjem til et rigtigt hjem. Resultaterne er altid personlige og tilsvarende ideerne. Der er noget helt særligt i som familie at kunne træde ind i sit første hjem. En følelse og oplevelse af friskhed omkranser familien, for man står pludseligt i et hjem, som er skabt af en for en selv. Og det i sig selv er en sjældenhed i livet.

Byg hus – læs her hvordan

Prøv også at læse disse indlæg:

Passivhuse giver dig det allermest moderne hjem

Et længehus er hele Danmarks bedste hyggehus

Nyt hus: Få lige præcis det hus, du drømmer om

2 thoughts on “Ved at byg hus skaber man et personligt tidssvarende hjem

  1. Pingback: Funkis funkler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.